Support

När det gäller cad/cam system för träbearbetning är Alphacam ett av de största som finns på marknaden. En av styrkorna som vi ser är att programmet ständigt utvecklas, och detta görs för att möta alla de nya krav som ställs av oss och våra användare. För att kunna hålla er uppdaterade och kunna hjälpa till vid frågor så erbjuder vi alla våra kunder ett supportavtal som löper ett år i taget.

För prisuppgifter på service och supportavtal kontakta oss!

Service och supportavtal ”Standard”

Mail och websupport, telefonsupport, versions uppdatering utan extra kostnad. (minst en om året) Access till Alphacam kundsupport för fria nedladdningar, Försäkran för programvaran och hårdvarulås vid brand eller inbrott mot uppvisande av polisrapport. (vi supportar endast senaste versionen)

Service och supportavtal ”Standard U1”

Uppgradera standard till standard U1 och få en grundutbildning för en person till rabatterat pris. Med detta supportavtal har ni möjlighet, utöver det som ingår i standard att låta en person medverka på en av våra grupputbildningar. Det här är ett billigt sätt att bredda kunskapen på företaget, samt minska riskerna som gör er produktion sårbar.

Service och supportavtal ”Standard U2”

Uppgradera standard till standard U2 och få en grundutbildning samt fortsättnings utbildning för en person till rabatterat pris (behöver naturligtvis inte vara samma person) Med detta supportavtal har ni möjlighet, utöver det som ingår i standard att låta en person medverka på en av våra grupputbildningar för grund samt fortsättnings utbildning.(Sammanlagt 3+2 dagars utbildning)
Vår tro är att bredare kunskap stimulerar till en bättre och lönsammare produktion.